Musorujsag
Élő Eredmények

A kameruni válogatott igyekszik a Loki hasznára lenni

dvsc.hu
Az MTK elleni bajnoki találkozó 78. percében csereként állt be a DVSC januárban igazolt kameruni légiósa, Justin Mengolo, aki a debreceni csapat honlapjának elmondta, furcsa volt hosszú kihagyás után ismét pályára lépni, de igyekezett mindent megtenni a csapat sikeréért, és ez a jövőben is így lesz.

Különleges élmény volt a számomra, hisz régóta nem játszottam már tétmeccset. Nyilván nem könnyű egy olyan helyen játszani, ahol még előtte sohasem, de ez teljesen normális. Abban az időben, amelyet a pályán töltöttem, igyekeztem mindent megtenni a csapatért, sajnálom, hogy nem jött össze a győzelem. Remélem, a következő összecsapás után már három ponttal gazdagodunk, hisz nagy szükségünk lenne rá” – mondta a kétszeres válogatott labdarúgó.

A 23 éves támadó jól tudja, kemény meccsre számíthatnak Szombathelyen, ahol nagyon oda kell figyelniük. „Tudom, hogy jó labdarúgók alkotják a Haladás keretét, de nem ezzel kell foglalkoznunk. Maximális koncentráció szükséges a hétvégi bajnokin, és akkor nyerhetünk. Nyilván nagy boldogsággal töltene el, ha én is játszhatnék a kilencven perc során. Szeretnék minél többet segíteni a társaimnak, a csapat hasznára lenni és jó játékkal hozzájárulni a sikerhez.”

További tartalmak