Erdei Zsolt is ott lesz a Felix Promotion gáláján

A Magyar Ökölvívó Szövetség új elnöke, Erdei Zsolt a tervek szerint díjátadóként vesz részt a Felix Promotion szombati székesfehérvári gáláján - árulta el Rácz Félix az M4 Sportreggeli stúdiójában.

A szövetség és profik vitája még Csötönyi Sándor elnöklésének idejéből származik, erre igyekszik megoldást találni az új vezetés és a promóter a jövő hétre egyeztetett kötetlen beszélgetésen, de a részletekbe nem ment bele a menedzser.

A szombati eseménnyel kapcsolatban - akárcsak a csütörtöki interjúban - elárulta, az összes jegy elkelt, remek hangulatot ígérve a három címmeccsel tarkított gálára, melynek főmeccsét Tóth Tamás és Szellő Imre vívja WBO Interkontinentális címért.

Az M1-nek adott egy nappal ezelőtti nyilatkozata után ezúttal is kiemelte, Tóth kérésére jött össze a mérkőzés, mert ahogy a bokszolót idézte "sehonnan érkezve" szeretne szintet lépni, és ezt akkor teheti meg, ha szorítóba lép az egyetlen ember ellen, aki előtte áll a ranglistán, ez pedig Szellő.

Ismét megtudhattuk azt is, 90 kg fölött már mindketten egy ütésre vannak a győzelemtől. Az összecsapást brit bírólegendát, Mickey Vann vezeti majd.

Az este folyamán Bozai Gyula és Darmos József az interim magyar cirkálósúlyú címért küzd majd meg, míg Törteli Balázs váltósúlyú magyar bajnoki címét teszi kockára Rácz Antallal szemben.

Az M4 Sport szombaton 22:30-tól számol be a gáláról.