Musorujsag
Élő Eredmények

"Ha kell, maszkban játszom" - Kádár sérülten is pályára akar lépni

m4sport.hu
Megsérült Kádár Tamás, a magyar válogatott Ukrajnában futballozó védője. Egyelőre nem tudni, hogy a 27 éves játékosnak eltörött-e az orra. Az m4sport.hu-nak Kádár azt nyilatkozta a szerencsétlen esetet követően, hogy a szerdai kupatalálkozón, ha kell, akkor maszkban, de mindenképpen pályára szeretne lépni.

Kádár Tamás, a Dinamo Kijev légiósa a Sahtar Donyeck elleni hazai bajnoki mérkőzés hajrájában kapott ütést az orrára. A magyar válogatott védőt sokáig az oldalvonal mellett ápolták, majd le kellett cserélni.

„Holnap derül ki, hogy eltörött az orrom vagy sem. Remélem, nincs komolyabb baj. De akármi is lesz, szerdán kupameccset játszunk, és pályára lépek. Ha kell, maszkban játszom” – nyilatkozta Kádár Tamás az m4sport.hu-nak.

A felsőházi rájátszás 4. fordulójában rendezett mérkőzést 1–0-ára – Ferreyra 12. percben szerzett góljával – az éllovas Sahtar nyerte, amely így már 14 ponttal előzi meg a fővárosiakat.

A Dinamo Kijev április 26-án, szerdán az Ukrán Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Mykolaiv otthonában lép pályára, míg a másik ágon Sahtar – Dnipro párharc van, így akár a kupafináléban visszavághatnak mostani vereségükért Kádárék.

További tartalmak