Megbánta tettét a négy meccsre eltiltott spanyol

Bántja, hogy magát és csapatát is nehéz és kényelmetlen helyzetbe hozta Jose Antonio Delgado Villar, azaz Nono, aki a Haladás elleni bajnoki 89. percében pofozta fel a szombathelyiek labdarúgóját.

A Diósgyőr spanyoljánál az OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Haladás-DVTK mérkőzés hajrájában szakadt el a cérna. A Betis színeiben Európa Liga-találkozón gólt is szerző középpályás a szombathelyi Williamsszel kötötte össze bajuszát, majd egy balos pofonnal igyekezett véleményének nyomatékot adni, amit piros lappal jutalmazott Vad II. István játékvezető. Ha ez nem lett volna elég, a török állampolgársággal is rendelkező játékost szerdán négymeccses eltiltással sújtotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

"Nagyon megbántam a tettemet, és nagyon szégyellem magam a történtek miatt. Egyben nagyon bánt, hogy nem csak magamat, de a klubomat is nehéz helyzetbe hoztam meggondolatlan, és sportszerűtlen magatartásommal, így ezúton is bocsánatot kérek először is az ellenfél játékosától, illetve a klubomtól, valamint nem utolsó sorban a szurkolóktól is. Ígérem, hogy amint erre lehetőséget kapok, mindent megteszek azért, hogy jóvá tegyem a hibámat!" - sajnálkozott csapata honlapjának Nono.