Musorujsag
Élő Eredmények

Az Alkotás út Neuere volt a Budapest Kupa-döntő főszereplője

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Nem mondanám, hogy ez volt életük legjobb meccse a Csepelre kilátogató szurkereknek! Megkockáztatom, életük legjobb 125 meccsébe sem tartozott! Mégis jó volt!

A friss levegő, a kicsit téli gumiért reszkető temperatúra, a hangosító sör meg a ragyogóan csípős sonkatekercs sokat mentett a Budapest Kupa TFSE-ASR Gázgyár fináléján! A csuda, vagy legalább az edzők tudják, hogy miért alakult úgy, hogy semmi sem sikerült a gyepen mocorgóknak. A rosszindulatúak megjegyezték: hét jó lövés suhant a meccsen, az is a döntetlent hozó 90 perc utáni tizenegyesrúgásokból született.

A két kapus járt a legjobban, mert mackóalsóban meg kesztyűben húzták le a meccset! Nyilván ezt a negatívak kiabálják!

A pozitívak meg azt, hogy megint nagyot alkotott az MLSZ Budapesti Igazgatósága, ismét pazar brossúrával iparkodtak a kíváncsiakat meglepni. A TFSE kapusa, Barsi sportkolléga pedig kimondottan remekül hancúrozott. Kifogott egy béna büntetőt a rendes játékidőben, kettőt meg a végén! Pont ennyi elég volt ahhoz, hogy a TFSE a dupla első fejezetét betolja a dicsőség-rovatba. A következő a BLASZ II. bajnokság megnyerése lehet, de azzal még óvatosan, annyira még nem szabad előre szaladni!

Apró magyarázat lehet talán a gyönge játékra, hogy a kihívó szombaton még bajnokit tolt le, győztesen, nem álltak ki a hétfői kupafellépés miatt. A Gázgyár ellenben nem játszott. Viszont nem is értékesítette a felkínált büntetőt! Nyilván senki sem veri a gázgyáros Balló Harold nyakába a bukást, de az kínos, hogy 11 méterről nem jutott a kapuba a labda, annyira csíra volt a rúgás! A 18. percben jogos jutalomrúgáshoz jutott a vendég csapat, a piros kilences lágyságát meg védte Barsi János Pál. Aki nyilván nem lesz pápa, de komolyat beletett az Alkotás út Manuel Neuere, hogy a TFSE nevét gravírozták a kupára! A Budapest Kupára!

További tartalmak