Musorujsag
Élő Eredmények

A maradonázó Eszét-vesztett hatott kapott

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
„Bejött az előzetes gondolat! Nagy csapást szenvedett el a megye egybe 2016-ban feljutott Aba-Sárvíz együttese - az m4sport.hu vasárnapi mennyei megyeis roadshowjának veleje Horti Gábor tálalásában.
Nem más mérte meg őket, mint a velük együtt előre lépő Pátka csapata. Nekik sem könnyű az élet, ők is ott kóvályognak a kiesés peremén, de ez a vasárnapi hatos jót tett nekik a jövőt illetően! A pátkai fegyveres erők megnyerték a csatát! 6 rendőr és egy katona tagja a csapatnak. Már ha engedi őket a szolgálat! Takács Viktor játékos-edző, aki maga is zsernyák, nyomozó, bizony a szolgálati vezénylés miatt, gyakran nyomoz, hogy kit állíthat a csapatába?

A túloldalon az érettségi, meg bizonyos személyek nyomtalan eltűnés vezetett oda, hogy rutintalan fiatalok is bevetődtek a csatasorba. Az Aba-Sárvíz életét ezen a napon még az is nehezítette, hogy az amúgy fürge léptű Esze Attila megpróbálta kopírozni Diego Maradonát. Na nem kövérségben, meg betépettségben, inkább abban a bizonyos kezezésben, elég gyengén! Annyira rosszul kopírozta az argentint, hogy még a pálya mellet éppen a kritikus pillanatban bicajozó asszony is elrikkantotta magát a henc miatt! Járt a sárga lap, a szemes bíró, Rózsa Józseftől, de Esze korábbi sárgázása egyenesen hozta a pirosat!

Eddig a pillanatig tartotta magát az Aba- Sárvíz, de utána jött az összeomlás. 15 perc alatt összehozott az ellenfél 5 gólt, ez pont elég volt a kiütéshez. A triplázó, majdnem klasszikus mesterhármast összemozgó pátkai Csikesz László boldogan rohant ki gólöröm gyanánt a „zsákutca” táblát lóbáló haverjaihoz!

Még egy mirákulum: ugyanebből az egyesületből Szakács Endre, harmadik és negyedik labdaérintéséből is gólt rúgott!

A 6-0-ás  vereség miatt  jócskán megszédült a sárvízi Sólyom! A nagy kérdés: a bajnokság maradék részben kitámolyognak-e a kiesés mocsarából?”

A teljes találkozót IDE KATTINTVA nézheti vissza.

További tartalmak