Musorujsag
Élő Eredmények

Vas megyei meccs a mennyei kommandó útjában

m4sport.hu
Ha hétvége, akkor mennyei megyei! Most sincs ez másként, az m4sport.hu "mennyei kommandója" vasárnap Vépre látogat, ahol a hazaiaknak igyekezniük kell, hogy ne fussanak bele a vereség nélkül álló, a szezon során 104 gólt szerző szomszédvár Körmend öklébe.

„Dupla kihívás lesz a hétvége! Vas megyei fellépés először esik a megyei kommandó útjába. Kész szerencse, hogy elkészült a Nyugat-Magyarországot felfrissítő sztráda, így tutira nem tart az út több napig! Ha valaki a vépi csapatra gondol, cseppet sem véletlen, hogy az FTC kőkemény védője Vépi Péter ugrik fel a homlok mögötti részbe! Ha a hazai csapat olyan nyújt, mint amit a legendás hátvéd tolt a korabeli Fradiban, már megérte a kirándulás!

A másik újdonság: az előzetes alapján egy hölgy fogja izgatni zászlajával az oldalvonal mindig őszinte és véleményét jól kimondó népét! Felső osztályban sajnos már többször betámadták a női játékvezetőket, legutóbb a Vasas vadjai taplóskodtak a bíróság hölgy tagjával!

Vas megyében legendás az első osztály, de az igazi klasszíkó a második liga. Ott esett meg a következő történet:

Egy kapura lövést elvetődve hárított a kapus, majd mindenki fordult a dolgára, várták, hogy a gólmacska a megszokott tempójában felkászálódik, majd támadásba dobja a labdát! Igen ám, de nem így történt! A védők hátrafordultak, és látták, hogy a jó kapusztyin még mindig a földön hempereg, a labdát le nem engedve a mellkasáról! Kérdezik tőle a többiek, hogy mi a helyzet?

„Ne haragudjatok, visszaböfögtem a dinnyét!” – hangzott a válasz.

Vép-Körmend vasárnap, a bajnok jelöltet fogadja a harcos hazai különítmény! A vendégek az elsők, 104 rúgott gól, nulla vereség, ah, micsoda veretés lesz!

Tiszta jó, hogy nincs dinnye szezon!”

További tartalmak