Musorujsag
Élő Eredmények

Michelisz innentől all-in megy minden futamon

m4sport.hu
Michelisz Norbert negyedikként ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) Magyar Nagydíjának vasárnapi második, főfutamán. A Zengő Motorsport magyar versenyzője, Nagy Dániel nem fejezte be a versenyt.

Michelisz Norbert a főfutamot követően nyilatkozott az M4 Sport munkatársának. A gyári Honda magyar pilótája úgy érzi fejlődniük kell: „A negyedik hely összességében nyilván nem tragédia, sajnos pont egy helyezéssel maradtam le a dobogóról, amit nagyon sajnálok, viszont ki kell elemeznünk, hogy miért voltunk kicsit lassabbak, mint a többiek.”

„Bármennyire szerencsétlen a helyzetem, pofonegyszerű a recept a szezon hátralévő részére, kicsit győzelem vagy halál stílusú lesz. All-in minden futamon” – mondta Michelisz, aki a nézőknek is köszönetet mondott a remek szurkolásért.

 

A Zengő Motorsport fiatal versenyzője, Nagy Dániel nem tudta befejezni a második futamot, többek között ennek okairól is beszámolt az M4 Sport munkatársának.

„Nehéz most nyilatkozni, nagyon büszke vagyok a csapatomra. Voltak technikai problémáink a hétvégét megelőzően, közben és sajnos a vége sem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Az első versenyen nyomtam ami a csövön kifér, nyilván a második versenyen még jobban szerettem volna, sajnos a technika hátráltatott bennünket. A csapaton nem múlott semmi, mi mindent megtettünk” – mondta Nagy Dániel, aki hozzátette, rengeteg érzelmes pillanatot szereztek számára a szurkolók a WTCC Magyar Nagydíján.

 

Az alábbi videóban megnézheti a WTCC Magyar Nagydíjának legjobb pillanatait.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek