Musorujsag
Élő Eredmények

Kamutizenegyes és pazar öngól a Vas megyei klasszikuson

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Veszett helyzet alakult ki a Vas megyei klasszikuson, a Vép-Körmend lokális viadalon!

A vendég körmendieknél négy vépi születésű, és még most is ott élő, piros-fekete mezes tengely taposta a sikerre vezető vépi gyepet. A vépiek elnöke Körmenden született. A vépiek edzője szombathelyi tesitanár, a vépiek volt elnöke, jelenleg létesítményvezető, szombathelyi születésű. Az egyik játékvezetői asszisztens Vépen kezdett el focázni, de aztán átállt a túloldalra! Ha még hozzávesszük, hogy a múlt fordulóból eltiltottak három vépi illetőségű, akkor még sporttal foglalkozó személyt, komolyabb a drámaiság, mint a legütősebb „Barátok közt”-ben. Az utóbbiak egyértelműen semmit nem követtek el az ő szemszögükből! A múlt meccsen a játékvezető pont beleszaladt fejjel a csak simán feldobott labdába. A másik meg éppen a haverjával muterozott, de a spori úgy gondolta, ez rá is vonatkozik! Életérzés!

Maga a meccs elég kemény volt, a hazaiak egészen jól és sokáig bírták a vendégek presszúráját. Nyoma sem volt a körmendi sziporkának, akkor meg végképpen lecsendesedtek, amikor a helyi Wagner úr, az ottaniaknak csak Wagesz, becsurgatta a vendégek kapujába a lasztit!

A második részre ifj. Molnár tréner dobott egy izmos variát, előretolta az egyik vépi körmendit, a Dudus becenevű Takácsot, aki rettentő erejével szétdolgozta a fiatalokkal próbázó helyi védelmet. Plusz a liga veszett körmendi támadója, Niksz Tamás is beleadott mindent, így ha nehezen is, egy kamu tizenegyessel meg egy pazar öngóllal megfordították a meccset a Körmendiek. Nem korai kijelenti: Vas megye sampionja a Körmend, aztán hogy lesz-e embéhármas folytatás, azon már izguljanak az otthoniakkal!

További tartalmak