Musorujsag
Élő Eredmények

Macskaszőrre magyar toll - játszottak a dzsúdósok

m4sport.hu/facebook.com
A Papp László Sportaréna ad majd otthont 2017. agusztus 28. és szeptember 3-a között a Budapesti Judo Világbajnokságnak. A magyar csapat gőzerővel készül a megmérettetésre, de a kemény munka közepette játékra is jut idő.

A magyar dzsúdósok az Európa-bajnok Hadfi Dániel „játékmester” vezetésével egymás szájáról próbáltak leolvasni szavakat, több-kevesebb sikerrel.

Csernoviczki Évának meggyűlt a baja Ungvári Attila „macskaszőr” szavával, az olimpiai bronzérmes hölgy a „magyar toll” irányába indult el.

Szigetvári Mercédesz – aki áprilisban juniorként felnőtt világkupán bronzérmet szerzett – „gumicsizma” feladványa nem okozott problémát, azonban Joó Abigél először kifogott Szabó Csabán.

A kétszeres Eb-győztes dzsúdós a „tawara gurumát” (átfogásos leforgatás) mondta csapattársának, aki ezt „tavaly júniusnak” értette, azonban Szabó Csaba másodjára sikeresen kitalálta a „soto makikomit” (külső kardobás vetődéssel).

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az NBA-ről álmodott a magyar sztárdzsúdós
Bor Barna gyermekkorában gyakran kosárlabdázott, a Jordan-érában nyomon követte az NBA történéseit is, így vált egyik példaképévé Dávid Kornél, akiről a Sport TV hamarosan Kornél on Tour címmel filmet mutat be.
Küzdősportok