Musorujsag
Élő Eredmények

A Diósgyőr edzője felfalná az MTK-t

m4sport.hu
A szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készül a Diósgyőr, amely szombaton az MTK-hoz látogat. Bódog Tamás együttese egy esetleges győzelemmel egészen biztosan kiharcolná a bennmaradást, ugyanakkor egy vereség a kiesés szélére taszítaná a miskolciakat.

A vezetőedző hallani sem akar a pontvesztésről. „Látom a csapatomat, látom, hogy hogyan edzenek, látom a hozzáállást, úgyhogy abból merítünk erőt, ami a pályán történik – nyilatkozta Bódog az M4 Sportnak. – Tudom, hogy mennyire bántja őket a Mezőkövesd ellen elszórakozott első félidő. A második rendben volt, arra fogunk építeni. Úgy gondolom, hogy azzal a hozzáállással, dinamikával fogjuk kezdeni az MTK elleni mérkőzést, mint amikor fel akarod falni az ellenfelet és nincs mese, te vagy a legjobb. Ez bennünk lesz az első perctől kezdve és ha ez bennünk van, akkor ott sok hiba nem történhet.”

Makrai Gábor szintén a győzelem reményében vág neki a szombati bajnokinak. „Én nem is szeretnék egyik mérkőzésen se egy pontot szerezni, én a Real Madrid ellen is úgy mennék ki, hogy szerezzünk három pontot.”

A Bódog Tamással és Makrai Gáborral készült interjúk hosszabb változata az M4 Sporton pénteken 20 órakor kezdődő Játékoskijáróban lesz látható.

További tartalmak