Második esélyt kapott Kispesten Eppel Márton

A Budapest Honvéd 24 éve vár arra, hogy újra bajnok legyen. A piros-feketék most egy karnyújtásnyira vannak attól, hogy ennyi idő után megint ünnepeljenek, és Eppel Márton szerint élnek is a lehetőséggel.

Eppel Márton, a fővárosi együttes támadója bízik abban, hogy a klub újra ünnepelhet. Ott vannak a bajnoki elsőség kapujában, és hisz abban, hogy a gárda képes megtenni ezt a lépést. „Mindenképpen szeretnénk megnyerni a bajnokságot!”

A támadó nagyon jó idényt tudhat maga mögött, hiszen a Videoton csatárával, Marko Scepoviccsal ő a legesélyesebb, hogy megszerezze a gólkirályi címet. Jóleső érzés számára, hogy a klubnál bíznak benne, ezt igyekszik is meghálálni teljesítményével, de neki egyébként mindegy, hogy ki rúgja a gólokat.Bár Lanzafame és ő az, akire az ellenfél védőinek elsősorban figyelni kell, azért is érzi erősnek a csapatot, mert ha nekik nem megy annyira, akkor a többiek is képesek hozzátenni a győzelmekhez, szerinte ez a Honvéd legnagyobb ereje: mindenkire oda kell figyelni.

A csatár, akinek sikerült megújulni a kispesti klubnál, a piros-fekete szurkolókat méltatja, akik hazai pályán és idegenben is képesek fantasztikus hangulatot teremteni, ami nagyon segíti a teljesítményüket.

Nem lesz könnyű dolga a debreceni védők ellen a csatárnak, mert az elmúlt mérkőzéseken nagyon jól zár a Loki hátsó alakzata. Utolsó nyolc mérkőzésén a DVSC négy győzelmet és két-két döntetlent, illetve vereséget számlál. Bozsik Péter szerint a szezon végére állt össze a csapat, beérett a mester, Leonel Pontes munkája, nagy kérdés, hogy engedik-e neki a folyatást a következő idényben.

A Debrecen-Honvéd mérkőzést szombaton 18 órakor rendezik, az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti összecsapást.