RG-Eb, foci, kézi és kosár az M4 Sport hétvégi kínálatában

Igazi delikát élő sporttartalomé a főszerep ezen a hétvégén: péntektől vasárnapig Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságot rendez Magyarország. Az M4 Sport természetesen már péntektől ott van az események sűrűjében.

Az M4 Sport természetesen péntek és vasárnap között élőben számol be a legfontosabb pillanatokról, ezért érdemes már szombat 10.45-től az M4 Sporttal tartani és élőben követni az eseményeket egészen délután kettőig (14:00-tól az m4sport.hu-n az Európa-bajnokság délutáni programját élőben követheti). Az élő adásoknak itt természetesen nincsen vége, három órától a K&H férfi kézilabda liga döntő első mérkőzését sugározza a nemzeti sportcsatorna, majd 17.45-től a labdarúgásé a főszerep: az OTP Bank Liga Debreceni VSC - Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzés kezdődik, amit a Videoton FC - Ferencvárosi TC összecsapás követ az M4 Sport műsorán.

Vasárnap délelőtt 10.45-től újra ritmikus gimnasztikát, mégpedig a finálékat közvetíti a csatorna. 16.25-től pedig Merkantil Bank Liga Budaörs - Soroksár labdarúgó mérkőzését láthatják szurkolóink. A hétvégét kosárlabda zárja, a nemzeti bajnokság I. osztályának negyeddöntőjének ötödik mérkőzését követhetik élőben az M4 Sport műsorán.

Extra sporttartalomért pedig érdemes ellátogatni az m4sport.hu weboldalra, ahol szintén egymást érik az élő stream-közvetítések a magyar vonatkozású sporteseményekről.