Musorujsag
Élő Eredmények

Horti Gábor Lellén nyitja meg a balatoni szezont

m4sport.hu
Az m4sport.hu egyedülálló sportriportere, Horti Gábor vasárnap leruccan a "magyar tengerhez", hogy újabb egyedi közvetítéssel szórakoztassa nézőinket. A Somogy megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a már bajnok Balatonlelle SE a Toponár SE ellen mutathatja meg, miért is a legjobb a megyében.

Eljött a balatoni szezon, hurrá indulás a tó mellé! A lellei formáció kényelmesen várhatja vasárnapi ellenfelét, a Toponárt.

A háziak már bajnokok, nem is akárhogyan! A tízpontos előny komoly tekintélyt mutat a megye többi csapata felé. A vasárnapi csörte lehet akár könnyed sziporka is, de az ilyen szitu szokta megbosszulni magát. Jó példa erre a múlt heti Vép-Körmend akciófilm, amiben a vendégek komoly szerencsefaktorral, de igazából jogosan nyertek.

A Lelle tavasszal letolt 11 győztes meccset és csak egyszer ikszelt, tehát kimondottan karakteres a csapat, amely eddigi 27 mérkőzésén 80 gólt szerzett és csak 19-et kapott. Ez aztán a kitűnő referencia!

Deákvári Antal edző neve ismerős lehet a focit régóta nézegetők számára. A tréner a Kaposvári Rákócziban játszott, most meg a Lellét csiszolgatja, s mint kiderült elég szépen.

Az MLSZ-es adatbank lellei névsorában olvasható Waltner Róbert neve is. Kevés magyar csapat írhat a történelem könyvébe olyan játékost, aki Argentínában is mozgott. Vasárnap kiderül, mi igaz ebből, mert az utóbbi időben Waltner nem jelentkezik a jegyzőkönyvekben.

Hiányozhat a Toponár csapatából a gambiai Haruna, aki 16 góljával lelépett a Balatoni Vasashoz, emiatt kicsit más a hangulat a vendégeknél.

A Lelle ősszel is kirabolta a toponári öltözőt, elvitték az összes kincses három pontot. Amúgy vélhetően a vendégeknek van a legtöbb afrikai légiósa a mennyei ligában. Náluk játszik a kameruni Fomumbod és a ghánai Ellis nevű pléjer is.

A balatoni szezon ünnepi nyitányaként tehát Balatonlelle SE – Toponár SE mérkőzés vasárnap 17 órától az m4sport.hu-n.

További tartalmak