Musorujsag
Élő Eredmények

Hiába a polgármesteri ébresztő, a nagy szél elfújta az erőt

m4sport.hu
Horti Gábor és stábja ezúttal a Somogy megyei bajnokságot toronymagasan vezető, az ötödik helyen toporgó Toponárt fogadó Balatonlellére látogatott. Az alábbiakban kommentátorunk beszámolóját olvashatják az 1-1-el végződő összecsapásról.

Súlyos hibát kell felvállalnom! A toponári gól Teminátor, a vasárnaptól már 34 gólos Jammeh Haruna jogi állapotát a Balatoni Vasas csapatához rögzítettem. A balatonlellei helyszínre érve értesültem, hogy vele kapcsolatban rossz információ böngészhető az MLSZ adatbankjában. Az iszonyatosan látványos felépítésű, ráadásul ügyes, gigantikus támadó pont az én olvasatommal szemben mozgott. Tehát a Toponár csapatát élesíti jelenlétével, ám a Balatoni Vasasból igazolt a Kaposvár közeli kis településre, gólkirályi címzetesség miatt. Keményen benézetem a hírt, amit még az előjátékban jól meg is erősítettem.

Gáz! Nincs mentségem, legfeljebb annyi, hogy a szövetség honlapja inkább zavart tartalmaz a pontos hírekkel szemben. Ja igen, ha hozzáveszem, hogy a főhivatal szerint még a Lellében gurigat Waltner Róbert, akkor végképpen temető a net ezen oldala. Waltner morális okokból immáron fél éve nem tagja az idei bajnokcsapatnak, amelynek tagjait a Toponár elleni bicegés szünetében, a fociban kellően jártas lellei polgármester, Kenéz István személyesen  próbált felébreszteni kellő erejű hangos szóval.

Mert bizony a helyi diadalok kicsit lazácskán mutatkoztak a bajnokavatónak is jelezhető 90 percben. Óvatosban himbálóztak a nagy szélben ahelyett, hogy szétcsapták volna az ellenfelet. De sem erő, sem izzadság nem tapadt ehhez a meccshez. A bajnoki címet hozó rettegett erőből, amivel a Lelle behúzta a  Somogy megyei aranyat, semmi nem tűnt fel. Előre halványak voltak, hátul különben izgalmas volt Czerula kapus indokolatlan, rossz kifutása utáni tarolása, amit később, pár bravúrral annullált. Haruna toponári támadóval például háromszor keményen kibabrált, pedig hát a hosszú gambiai iparkodott megmutatni mágiáját. Bogdán, az ellenfél kapusa is iparkodott a még Angliában bóklászó névrokonát kopírozni. Egy pár egészen zűrös mozgás után ő is feljavult a hazai szurkolók nagy bánatára. Két jogos büntető utáni 1-1-es döntetlen a 90 perc vége. A nagy szél meg biztosan elfújta a rengeteg erőt, amiből lehetett volna egy jó meccs.

Somogy megyei labdarúgó bajnokság:

Balatonlelle – Toponár 1-1

További tartalmak