Musorujsag
Élő Eredmények

A MOB stratégiai tanácsadója lesz a volt tőzsdeelnök

m4sport.hu
A MOB elnöke kiemelte, elnöksége alatt a budapesti olimpia ügye egy külön, nagy fejezet lesz, ebben számít elsősorban a BOM alapítójára.

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke stratégiai tanácsadónak kérte fel Szalay-Berzeviczy Attilát, korábbi tőzsdeelnököt, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnökét. Szalay-Berzeviczy 2005-ben a BOM egyik alapítója volt, a mozgalom munkájába Kulcsár Krisztián 2006-ban kapcsolódott be. Mindketten elkötelezett hívei a budapesti olimpiarendezésnek; a BOM a Magyar Sportért Alapítvány alapítói. A volt tőzsdeelnök dédapja, Berzeviczy Albert egyébként a Magyar Olimpia Bizottság egyik alapítója is.

A BOM elnökének a hazai rendezésű olimpia feltételeinek újragondolása és a MOB vállalati kapcsolatainak erősítése lesz a feladata, munkáját díjazás nélkül, pro bono látja el.

„Elnökségem alatt a budapesti olimpia ügye egy külön, nagy fejezet lesz, ennek megfelelően stratégiai tanácsadóként elsősorban egy jövőbeni hazai rendezésű olimpia feltételeinek az újragondolásában, lehetőségének vizsgálatában számítok Önre. A másik terület, amelyben számítok az együttműködésére, az a MOB vállalati kapcsolatainak erősítése, megújítása, ahol a tőzsde korábbi elnökeként megint csak kivételes tapasztalatai vannak” – fogalmazott felkérő levelében Kulcsár Krisztián.

További tartalmak