Musorujsag
Élő Eredmények

Ennél több hazafutást még senki sem ütött

MTI
Négy hazafutást ütött Scooter Gennett, a Cincinnati Reds játékosa a tengerentúli profi baseball-liga (MLB) keddi játéknapján, ami csúcsbeállítás a bajnokság történetében.

Gennett a St. Louis Cardinals elleni találkozón játszott ellenállhatatlanul, ötször lépett az ütőknek kijelölt területre a meccsen, s minden alkalommal eredményesen próbálkozott. Először az első bázisra ért el, a folytatásban pedig mind a négyszer kiütötte a pályáról a labdát, azaz hazafutott (home run).

Az MLB történetében még senki sem tudott ennél több home runt ütni egy meccsen, viszont Gennett már a 17., akinek négyszer sikerült. Először Bobby Lowe mutatta be a bravúrt 1894-ben, Gennettet megelőzően pedig Josh Hamilton 2012-ben.

A 27 éves játékos teljesítménye a szakértőket is meglepte, mivel eddigi profi karrierje során, a 2013-as szezon kezdete óta összesen 38 home runt ért el.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szombaton a baseballt ünneplik Óbudán
Az Óbudai Baseball Arénában egész napos ünnepléssel, korosztályos és felnőtt bemutató mérkőzésekkel köszönti magát a 25 éves Magyar Baseball Szövetség.
Sportok
"Megtanultam nyomás alatt játszani" - exkluzív interjú Nikoliccsal
A hétvégén győztes gólt szerzett a Colombus ellen, az utóbbi időben a világbajnok Schweinsteiger mellett tűnik fel a csapatképeken, de láthattuk már a Chicago Bulls meccsén is vagy éppen mosolyogva a családjával sétálni. Úgy tűnik, Nikolics Nemanja a legjobb döntést hozta, amikor az év elején klubot, országot és kontinenst váltott. Az m4sport.hu-nak adott exkluzív interjúban a chicagói mindennapokról és a válogatottról is mesélt, sőt, azt is elárulta, hogy milyen nyelven beszélget Schwensteigerrel.
Külföldi futball