Musorujsag
Élő Eredmények

A magyar vb-cím 351-szeres pénzt érhet

m4sport.hu
Noha már csak matematikai esély van a magyar labdarúgó-válogatott vb-részvételére, a fogadóirodáknál még Dzsudzsákék elsőségére is lehet fogadni.

Egy év múlva kezdődik az oroszországi labdarúgó világbajnokság. Eddig három csapat szerzett jogot az indulásra, a rendező oroszok mellett a brazilok már márciusban kiharcolták a részvételt, míg Irán ezen a héten biztosította helyét. De vajon a fogadóirodáknál hogy állnak az oddsok a végső győztesre? Megnéztünk három ismert irodát, mennyit fizet mondjuk a magyar vb-győzelem.

Ha valaki most akar fogadni, a legkevesebb pénzt a németek győzelmével szerezheti, de így is hat és félszeres a szorzó. A brazilokra tett pénzünk hét és félszeresét nyerhetjük vissza, míg franciák nyolcszoros pénzt hozhatnak. A spanyol és az argentin vb-győzelem esetén befektetett pénzünk kilencszeresét nyerhetjük vissza.

Természetesen nem megyünk végig az egész listán, de az érdekes, hogy amíg a selejtezőcsoportjukat veretlenül vezető angolok 21-szeres pénzt érnek, ugyanennyit kapnánk a hollandok után is, akik még a pótselejtezőt érő helytől is három pont lemaradásra vannak.

A házigazda oroszok vb-elsősége ugyanúgy 26-szoros szorzóval szerepel, mint a horvátoké. A magyar együttes számára matematikailag még elérhető a vb-szereplés, ennek köszönhetően a fogadóirodáknál még lehet Dzsudzsákék elsőségére is fogadni. 1000 forintra, 351.000 forintot nyerhetünk.

Ugyanennyit érne a szlovák vagy szlovén vb-elsőség, melyekre legalább akkora esély mutatkozik, mint a magyarra. A tavalyi Eb-n általunk legyőzött osztrákok ennél sokkal jobban állnak, a görögökhöz hasonlóan 150-szeres pénzt nyerhetünk velük.

További tartalmak