Musorujsag
Élő Eredmények

Elképesztő izgalmak után elődöntős a magyar minifoci-válogatott

m4sport.hu
A magyar kispályás labdarúgó-válogatott izgalmas és fordulatos mérkőzésen legyőzte Lengyelországot a Brnóban zajló Európa-bajnokságon.

Az összecsapás első félidejében kiegyenlítetten indult a játék, azonban egy szabadrúgást követően a lengyelek szerezték meg a vezetést.

Ezután a magyar csapat folyamatosan nyomás alá helyezte ellenfelét, de nem jött össze az egyenlítő találat egészen a második 20 perc végéig.

Ekkor a magyar válogatott kapusa, Sikur Lajos helyett mezőnyjátékos lépett a pályára és ez jó húzásnak bizonyult. Gál András távolról eresztett el egy életerős lövést, amit a kapu torkában Béres Ferenc helyezett a hálóba.

A rendes játékidő véget ért, következett a büntetőpárbaj, ami szintén nem volt izgalmaktól mentes, de a magyar csapat bírta jobban az idegek harcát, így elődöntős Brnóban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kiütéssel nyerte második Eb-meccsét a minifoci-válogatott
A magyar minifutball-válogatott második csoportmérkőzését is megnyerte a csehországi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos szövetségi kapitány csapata a vasárnapi játéknapon Izrael legjobbjait verte hat góllal, és átvette a vezetést a kvartettben.
Magyar futball