Musorujsag
Élő Eredmények

A bronzéremért játszik a magyar minifoci-válogatott

m4sport.hu
Szombaton 18 órától a bronzéremért léphet pályára a magyar minifoci-válogatott, amely 3–0-ás vereséget szenvedett a csehországi Európa-bajnokság elődöntőjében Oroszország ellen.

A csütörtöki, lengyelek elleni negyeddöntőbeli győzelmet követően pénteken igazi minifoci-nagyhatalom ellen lépett pályára a magyar válogatott. A mieink az európai ranglistán 5. helyen álló Oroszországgal csaptak össze a fináléba jutásért.

Az előzetes esélylatolgatásoknak megfelelően az oroszok irányítottak az első játékrészben. A 32. születésnapját épp a kontinenstorna alatt ünneplő Sikur Lajosnak többször is akadt védenivalója, a 17. percben azonban már ő sem tudott hárítani: egy bal oldali szöglet után vezetést szerzett Oroszország.

A második félidőben sem változott a játék képe, okosan játszottak az oroszok, akik egy magyar labdavesztés után második góljukat is megszerezték tíz perccel a vége előtt.

A mieink hiába küzdöttek becsülettel a hátralévő időben, az ellenfél most jobbnak bizonyult, sőt a hosszabbításban betalált még egyszer. A vége 3–0-ás vereség, de nincs miért szomorkodni, hiszen szombaton 18 órától a bronzéremért játszik a magyar válogatott.

A másik ágon cseh-román elődöntőt rendeznek, a győztes az oroszokkal játszik a döntőben, a vesztes gárda pedig a magyar válogatottal találkozik a bronzmeccsen, amelyet természetesen az m4sport.hu élőben közvetít.

minifoci-Európa-bajnokság, elődöntő
Magyarország–Oroszország 0–3 (0–1)

 

További tartalmak