Musorujsag
Élő Eredmények

Szétlövéssel dobogós a magyar minifoci-válogatott

m4sport.hu
Szombaton a bronzmeccsen legyőzte Romániát, így a harmadik helyen végzett a csehországi Európa-bajnokságon a magyar minifoci-válogatott.

Az oroszoktól elszenvedett vereség után szombaton a kisdöntőben volt érdekelt Nagy Lajos szövetségi kapitány csapata, amely nem kisebb ellenféllel nézett szembe, mint az európai ranglistát vezető Romániával. Ennek megfelelően a mérkőzés java részében a románok irányították a játékot, ám meddőnek bizonyult mezőnyfölényük, igaz ehhez Sikur Lajos is hozzájárult több védéssel.

A mieink Cseszneki révén helyzetbe kerülhettek volna, a csehek elleni nyitómeccs győztes gólját szerző játékos azonban rosszul vette át a labdát, így elmaradt a ziccer.

A második felvonásban is Sikur kapus volt a válogatott legjobbja, rendre hatástalanította a románok távoli kísérleteit, a hajrában pedig bravúrjai is kellettek, hogy gól nélkül teljen a 2×20 perc.

A 0-0-ás döntetlen után szétlövéssel döntöttek a csapatok, ezt pedig jobban bírták idegekkel a mieink. Béres Ferenc és Sós Márkó is magabiztosan talált be, a második román lövő viszont nagyon csúnyán az égbe lőtte a labdát, Fekete Róbert pedig eldöntötte a bronzérem sorsát.

minifoci-Európa-bajnokság, bronzmeccs
Magyarország–Románia 0–0 (0–0) szétlövés után 3–2

A szétlövés:

További tartalmak