Musorujsag
Élő Eredmények

Kiderült, hova igazolhat Kleinheisler László

Kiderült, hova igazolhat Kleinheisler László

m4sport.hu/werderstube.de/90min.de
A német élvonalban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen labdarúgócsapata nem tart igényt a Ferencvárosnak télen kölcsönadott magyar válogatott középpályására, Kleinheisler Lászlóra, aki Oroszországban vagy Ukrajnában találhatja meg számításait.

A brémaiak sportigazgatója, Frank Baumann úgy nyilatkozott, a 23 éves futballista Magyarországnál is keletebbre teszi át székhelyét, az igazolást pedig a napokban nyélbe ütik – olvasható a klub hivatalos honlapján.

A 90min.de értesülései szerint Oroszországban vagy Ukrajnában köthet ki a magyar játékos.

A Werdernél azt kifogásolták Kleinheisler játékában, hogy bár a középpályás kétség kívül nagyon harcos, a taktikai utasításokra fittyet hányt.

Kleinheisler 2016. januárjában a Videotontól szerződött a Werderbe, ahol hét meccsen játszott, majd a magyar szempontból rendkívül sikeres 2016-os franciaországi Eb-t követően kölcsönbe a Darmstadthoz került. Azonban a Liliomoknál sem virágzott ki kellőképpen, 13 mérkőzésen 1-szer talált az ellenfél kapujába, így 2017. második havában a Werder kölcsönadta a Ferencvárosnak, ahol azonban Thomas Doll vezetőedző nem játszatta annyiszor, mint amennyi boldoggá tette volna a játékost.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Újabb újpesti igazolás
Gőzerővel vettette bele magát a nyári átigazolási időszakba az Újpest FC. A klub szombaton bemutatta Balajcza Szabolcs utódját, Filip Pajovicot, egy nappal később pedig egykori játékosa, Nagy Dániel érkezését jelentette be.
Magyar futball
Nikolics megszerezte 13. gólját a Chicagóban
Nikolics Nemanja, a Chicago Fire magyar válogatott csatára a New England Revolutionnel szemben 2-1-re megnyert mérkőzésen megszerezte idénybeli 13. gólját az észak-amerikai labdarúgóligában (MLS).
Külföldi futball
Kakaskodás a magyar-románon
A minifoci-Európa-bajnokság bronzmérkőzésén a magyar válogatott büntetőkkel verte a románokat, ezzel a harmadik helyen végzett a kontinensviadalon. Az összecsapás végig feszült volt, de a találkozó utolsó percei hozták az igazán paprikás jeleneteket.
Magyar futball
Vadócz Krisztián Hongkongból jönne a válogatottba
Ha csak az országokat nézzük, ahol játszott, akkor pályafutása végén egy szép kalandregényt is írhatna Vadócz Krisztián, aki idén hongkongi bajnoki címet ünnepelhetett csapatával. A középpályás köszöni, jól van, de van, ami hiányzik a pályafutásából.
Magyar futball