Legyőzte a szlovák bronzérmest a Vidi

A szombaton vereséget szenvedő Fradival szemben a székesfehérváriak már második edzőmeccsüket játszották a holtidényben, és első felkészülési mérkőzésükhöz hasonlóan, ezúttal is győztesen hagyták el a gyepet.

Scsepovics és Lazovics, a Videoton két támadója (Fotó: vidi.hu) (Fotó: vidi.hu)A Vidi vasárnap a MFK  Ružomberokkal találkozott a gyanafalvi (jennersdorfi) sportpályán, ahol a kiváló formában játszó Scsepovics révén már a 17. percben vezetést szerzett. Az előnyt Lazovics duplázta meg tizenöt perccel később, a végeredményt pedig az egyszeres szlovák bajnok védője, Menich állította be egy öngóllal a második félidőben.

A találkozó mindenképpen jó teszt volt, hiszen az ellenfél a szlovák bajnokság harmadik helyén végzett, így akár az is elképzelhető, hogy egymás ellen játszik a két csapat az Európa Liga selejtezőjében. A sorsolást június 19-én, hétfőn rendezik Nyonban.

felkészülési mérkőzés
Videoton – MFK Ružomberok (szlovák) 3–0 (2–0)
Videoton: Kovácsik (Horváth T., 59.) – Nego (Kovács I., 59.), Juhász R. (Mocsi, 68.), Fejes (Burka, 68.), Stopira (Tamás K., 68.) – Bódi (Szolnoki, a szünetben), Varga J. (Barczi, 68.), A. Hadzic (Pátkai, 59.), Suljic (Szabó, 68.) – Scsepovics (Géresi, 68.), Lazovics (Maric, 59.)
Gólszerzők: Scsepovics (17.), Lazovics (32.), Menich (56. - öngól)