Priskin a koncentrációt hiányolta a vereség után

Vereséget szenvedett első felkészülési mérkőzésén a Fradi labdarúgó-csapata, és ezt a koncentráció hiányának és a rossz helyzetkihasználásnak tulajdonítja az első ferencvárosi meccsén pályára lépő Priskin Tamás.

A válogatott támadó nyáron érkezett a Zöld Sasokhoz, és az ugyancsak a hetekben igazolt Fernando Gorriaránhoz és a soroksári kölcsönjáték után visszatérő Lovrencsics Balázshoz hasonlóan első ízben öltötte magára a Fradi mezét szombaton. Egyiküknek sem sikerült jól a bemutatkozás, hiszen bár javarészt a Fradi irányította a játékot és több lehetősége is volt, a Slaven Belupo 1-0-ás győzelmét hozta az edzőmeccs.

„Bár nagyon örülök, hogy pályára léphettem, így be tudtam mutatkozni a Ferencvárosban, azért mérges vagyok, mert elkerülhető gólt kaptunk. Ráadásul pontrúgásból, olyan rögzített szituációból, amiből mindig külön felkészülünk. Az ilyen hibákat mindenképpen ki kell küszöbölnünk, mert éles mérkőzésen ez sokkal többe kerülhet” - nyilatkozta a fradi.hu-nak a csatár, akinek szűk fél óra jutott a találkozón, és a helyzetkihasználással sem volt elégedett.

Priskin Tamás (Fotó: fradi.hu) (Fotó: fradi.hu)Sajnos hiányzott a gól a játékunkból. Voltak jó támadásaink, helyzeteink, de ezeket sajnos most nem sikerült góllal befejezni. Ez ma így jött össze, de tovább dolgozunk, és javítani fogunk a helyzetkihasználásunkon” - zárta sorait Priskin.

Mindenesetre két hete van a csapatnak, hogy javítson a hibákon, hiszen június 29-én már az Európa Liga selejtezőjében érdekelt. Az ellenfél egyelőre nem ismert, jövő hétfőn sorsolnak az UEFA nyoni központjában.