Ezt ajánlja az MU Ronaldóért és Moratáért

Amióta Cristiano Ronaldo megerősítette, hogy eljön a Real Madridtól, folyamatosan érkeznek a hírek a jövőjével kapcsolatban. Továbbra is a Manchester Unitedet emlegetik a portugál sztár következő klubjaként, a hírek szerint az angolok már ki is találták, mit ajánlanak a Realnak.

A négyszeres aranylabdás futballista mélységesen felháborodott azon, hogy a spanyol ügyészség 14,7 millió eurós adócsalás miatt vádat emelt ellene. Olyannyira érzékenyen érintették a történtek, hogy távozni szeretne a spanyol fővárosból. Már korábban szóba került, hogy volt klubjában, a Manchester Unitedben folytatja.

A legújabb verzió alapján a manchesteri és a madridi klub között létrejövő üzletnek része lehet Alvaro Morata, akit ugyancsak szívesen látna a United. A jól értesültek már azt is tudni vélik, hogy a két játékosért cserébe David De Gea kapust és közel 200 millió eurót adna az angol klub.

David de Gea (Fotó: EPA/Georgi Licovski)A játékoshoz közel álló források szerint Ronaldónak nincs ellenére, hogy visszatérjen egykori csapatához, ahol 2003 és 2009 között 196 mérkőzésen 84 gólt szerzett.