Új igazolások a Haladásnál

Új játékosaival a soraiban hétfő délután megkezdte a felkészülést a 2017/18-as NB I-es labdarúgó bajnoki szezonra legutóbb hatodik Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

Orbán Attila, Pinte Patrik, Tóth Dávid és Csordás Csaba. (Fotó: vaol.hu/Unger Tamás)
Három futballista hétfőn aláírt a Haladáshoz. A 18 esztendős jobb oldali védő, Tóth Dávid, aki legutóbb az NB II-es Sopronban futballozott, ahol 33 bajnokin szerepelt kezdőként.

Rajta kívül a szlovákiai magyar támadó, az egykoron az FTC-ben futballozó Pinte Attila fia, Pinte Patrik is új játékos. A 18 éves támadó a Slovan Bratislavában két szlovák elsőosztályú meccsen szerepelt.

A Budaörsön kölcsönben futballozó Petró Balázs és a Dorogon játszó Medgyes Zoltán visszatért a Halihoz.

Három próbajátékost is tesztel a klub: a 21 éves, az olasz Sampdoria kötelékébe tartozó - a legutóbbi szezont a másodosztályú Latinában töltő - U21-es szlovák válogatott belső védő Varga Attila, a 20 éves ausztrál támadó, George Howard és a 22 esztendős, korábban a Honvédban is futballozó, legutóbb az osztrák harmadosztályú SV Austria Salzburgban szereplő középpályás, Tóth Benjamin.

A Haladásban nevelkedett 29 éves bal oldali védőt, az elmúlt bajnokságot Sopronban töltő Németh Milánt is teszteli a szakmai stáb.