Musorujsag
Élő Eredmények

Már csak 4 hely kiadó az Eb-re – megvan a magyarok pótselejtezős ellenfele

MTI
A lengyel válogatott lesz a magyarok ellenfele a futsal Európa-bajnokság pótselejtezőjében.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a csütörtöki, nyoni sorsoláson az is eldőlt, hogy a párharc Magyarországon kezdődik majd szeptember 10. és 13. között, a lengyelországi visszavágót pedig szeptember 24. és 27. között rendezik meg.

A jövő évi, szlovéniai Eb-re már csak négy hely kiadó, a házigazdák mellett eddig az olasz, az azeri, az ukrán, a portugál, a spanyol, a kazah és az orosz válogatott biztosította a helyét. A négy maradék helyre a magyar és a lengyel mellett a horvát, a cseh, a francia, a grúz, a román és a szerb válogatott pályázik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tarolt a futsalosok díjkiosztóján az ETO
Az MLSZ Futsal Bizottságának tagjai, valamint Kozma Mihály szakágvezető és Sito Riveira szövetségi kapitány szavazatai alapján kialakult a 2016/2017-es szezon női és férfi futsal NB I-es bajnokság egyéni díjazottjainak listája, amelyet a férfiaknál a játékoskategóriában a Rába ETO ural.
Magyar futball
Megmenekült az osztályozótól a Fradi
A Ferencváros futsalcsapata 1–0-ra nyert a Göcsej otthonában az élvonalbeli bajnokság alsóházi rájátszásának utolsó fordulójában, így osztályozó nélkül harcolta ki a bennmaradást.
Magyar futball