Fina 2017
×

Extra tartalmak a FINA 2017 vizes vb alatt az M4 Sport mobilalkalmazásában

m4sport.hu
Az M4 Sport élő adásán kívül négy további stream csatorna is elérhető lesz az alkalmazásban a vizes vb ideje alatt. A felhasználók semmiről nem fognak lemaradni, hiszen az applikációban megtalálható a vb összes helyszíne, az események menetrendje dátum, sportág és helyszín szerinti bontásban.

Az alkalmazás útvonaltervezőt, helyszín adatlapokat, aznapi és másnapi időjárás-előrejelzést, továbbá a versenyzők adatlapjait, sportágjelöléseit, megszerzett érmeik és eredményeik listáját is tartalmazza.

A folyamatosan frissülő éremtáblázatot országonkénti bontásban is el lehet majd érni, a nyertesek névvel és a sportág megjelölésével szerepelnek a listán.

Az M4 Sport kizárólagos helyszíni interjúit, egyedi kép- és videóanyagait a „Multimédia” menü „Exkluzív” lapján keresztül lehet elérni, valamint külön füleken érhetjük el a videós tartalmakat, illetve a fotógalériákat. Az applikáció rendkívül hasznos funkciója a mentés, ennek segítségével a cikkeket és híreket későbbi olvasásra menthetik a felhasználók.

A magyar szurkolók számára különösen hasznos az applikáció „Magyar csapat” nevű oldala, ahol kizárólag magyar sportolókkal és csapatokkal kapcsolatos hírek, információk érhetőek el. A „Sportágak” lap pedig a világbajnokság sportágaival kapcsolatos információkat, videókat és a sportágankénti eredményeket jeleníti meg.

A megújult M4 Sport applikáció már elérhető az iOS és Android platformokon, és hamarosan Windows Phone-on is. Az applikációval már rendelkező felhasználóknak frissíteniük kell az M4 Sport appot, az Apple App Store-on, Google Play áruházon vagy a Windows Phone áruházon keresztül. hogy számukra is elérhetővé váljon a „VIZES VB 2017” menüpont. A FINA világbajnokság közvetítése és extra tartalmak az M4 Sport csatornán és az m4sport.hu oldalon is nyomon követhetőek július 14. és 30. között. Hazánk eddigi legnagyobb sporteseményének július 14-i megnyitóját az M4 Sport mellett a Duna és a Duna World is élőben közvetíti.

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.appsters.m4

iOS:

https://itunes.apple.com/hu/app/m4-sport/id1108813103?mt=8

Microsoft:

https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/m4-sport/9nblggh4v373