maradandó agykárosodást szenvedett és aligha lesz képes az önálló, teljes értékű életre. Egyelőre beszélni, enni és inni sem tud egyedül és a körülötte lévőket sem ismeri fel."/>

Elképesztő jelenetek az agykárosodást szenvedő Ajax-játékos otthonánál

Pénteken Ajax-szurkolók ezrei látogattak el a 20 éves Abdelhak Nouri amszterdami otthonához. Ő az a futballista, aki egy hete a Werder Bremen elleni felkészülési mérkőzés 72. percében összeesett, majd a kórházi vizsgálatok után kiderült, hogy súlyos, maradandó agykárosodást szenvedett és aligha lesz képes az önálló, teljes értékű életre. Egyelőre beszélni, enni és inni sem tud egyedül és a körülötte lévőket sem ismeri fel.

A klub vezetői, játékosai, alkalmazottai és szurkolói mindenben támogatják Nouri szeretteit, akik pokoli napokat élnek át. Pénteken ezrek éltették a fiatal játékost otthona ablaka alatt és az Ajax néhány futballistája, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg és Lasse Schöne is ellátogatott hozzájuk.

Az Ajax Twitterén publikált videóban szívszorító látni a szülők és rokonok reakcióját a drukkerek támogató megmozdulására.

A borítókép forrása: ad.nl

 

Kapcsolódó tartalom

Külföldi bajnokságok
Maradandó agykárosodást szenvedett az Ajax-focista