Musorujsag
Élő Eredmények

A Juventus a Romából pótolná Bonuccit

m4sport.hu/talksport.com
A Juventus vezetősége felvette a kapcsolatot az AS Roma vezetőségével. A Farkasok védőjét, Kostas Manolast szerezné meg a torinói gárda a Milanba távozó Leonardo Bonucci helyére. Nem könnyű, de nem is lehetetlen a feladat. Nagy a kereslet a görög iránt.

A Juventus július 14-én 42 millió euróért adta el belső védőjét, Leonardo Bonuccit az AC Milannak. Massimiliano Allegri, az olasz bajnok vezetőedzője sürgősen szeretné megtalálni Giorgio Chiellini párját a védelem közepén. Elképzelése szerint az ideális megoldás a Roma védője, Kostas Manolas lenne, akit a Chelsea, a Zenit és a Manchester United is szeretne megszerezni.

Az olasz La Reppublica szerint a hétvégén a Zebrák ügyvezetője, Beppe Marotta találkozott a Roma sport igazgatójával, Ramón Rodríguez Verdejoval – vagy ahogyan a szakma ismeri, Monchival – megegyezés reményében. A fővárosi együttes 40 millió euró körül adná el hátvédjét, akiért korábban kínált már ennyit a szentpétervári együttes. Az üzlet végül azért hiúsult meg, mert az oroszoknak nem sikerült megegyezniük a játékossal.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak