Gary Neville elmondta, hova kerül a bajnoki trófea Angliában

A Manchester United egykori szélső védője elmondta, hogy véleménye szerint két csapat fog megküzdeni a bajnoki aranyért a Premier League-ben, de az elmúlt szezon bajnoka (Chelsea) és az ezüstérmes (Tottenham) nincs a kettő között.

A 2016/17-es szezon legjobbja a Chelsea lett. Neville szerint a kékek olasz menedzsere, Antonio Conte csodát művelt a csapattal első angliai évében. Mauricio Pochettino Tottenhamje végig a londoniak sarkában lihegett, ami ugyancsak meglepetésnek számított a szezon folyamán. A két fővárosi csapat nem lesz képes megismételni ezt a teljesítményt.

Neville biztosra veszi, hogy a következő bajnokság végén Manchesterbe kerül a bajnoki serleg.

„Már az elmúlt szezon elején is azt mondtam, hogy Manchesterbe kerül a trófea, akkor nem lett igazam. Idén viszont igazam lesz” – latolgatta az esélyeket a Sky Sportsnak.

A Manchester City Pep Guardiola irányításával a harmadik helyen végzett, míg Mourinho Unitedja lecsúszott a BL-indulást érő helyekről, de az Európa Liga megnyerésével kiharcolta az elitben való indulást.

Az átigazolási időszakban már mindkét manchesteri együttesnek sikerült erősítenie. A City megszerezte a Monaco portugál sztárját, Bernardo Silvát, a United pedig Lindelöföt és Lukakut igazolta le.

A Chelsea-nél gondot okoz a vezetőség és Conte közötti feszültség, ahogyan nagy veszteségnek értékeli Diego Costa elvesztését.

„A Chelsea idén kicsit lejjebb fog csúszni a tabellán. A Tottenham újra tényező lesz, de nem annyira erős, hogy a Manchester Unitedot vagy a Cityt megszoríthassa. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy a kettő gárda közül melyik végez előrébb” – vonta le a végső következtetést Gary Neville.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!