Fina 2017

FINA 2017 Műugrás

Magyar edzővel döntősök a hollandok

| Forrás: m4sport.hu
Ligárt Balázs, Barta Nóra korábbi edzője ezúttal Hollandiában próbál meg maradandót alkotni.

A 3 méteres női szinkronműugrás selejtezőjében a Fazekas-Gondos Flóra és Kormos Villő a 19 duó közül sajnos csak a 17. helyen végzett, így nem jutott be a szám tizenkettes döntőjébe. A magyar páros az öt ugrásra összesítésben 237,54 pontot kapott.

Ennek ellenére lesz „magyar érdekeltségű” versenyző a fináléban. A 12. helyen bejutó holland párosnak ugyanis magyar edzője van Ligárt Balázs személyében. A korábban Barta Nórából háromszoros Eb-érmest nevelő szakember amellett, hogy holland szövetségi kapitány, a magyar színekben induló fiáért is izgul.

Ligárt korábban elmondta, a holland műugrásnak elég jó éve eddig az idei, úgyhogy a vb-n talán joggal reménykedhetnek a döntőbe jutásban. Fiával kapcsolatban elmondta, viszonylag későn kezdte a sportágat, még csak hetedik éve ugrik, úgyhogy nagy öröm számára, hogy ennyi idő alatt eljutott odáig, hogy elindulhasson a világbajnokságon,

Fia, Ligárt Ábel a 49. helyen végzett a férfi műugrók férfi 1 méteres számának pénteki selejtezőjében, legközelebb szerdán, 3 méteren áll rajthoz.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

Kapcsolódó tartalmak