Fina 2017
×

Menekültekről szóló gyakorlattal nyert meglepetésaranyat az olasz duó

M4 Sport/m4sport.hu
Óriási meglepetésre a Manila Flamini, Giorgio Minisini kettős nyerte a szinkronúszó vegyespárosok technikai döntőjét a budapesti vizes világbajnokságon hétfőn. Az olasz duó mindössze három századdal kapott több pontot, mint az ezüstérmes orosz páros.

A szombati selejtező után az orosz csapat oldalára billent a mérleg – két tizeddel kaptak többet olasz riválisuknál -, és minden bizonnyal kevesen voltak azok, akik arra fogadtak volna, hogy megfordul az állás. Pedig ez bizony megtörtént, és a olaszok hatalmas örömmel vették tudomásul, hogy remek pontokat kaptak a gyönyörűen kivitelezett gyakorlatukra, amely a tengerbe fulladt menekülteknek állított emléket.

Miután az olaszok megkapták a 90.2979-es pontszámukat, az abszolút esélyesnek számító orosz duó mutathatta be a maga fantasztikus, külső szemlélőként hibátlannak tűnő gyakorlatát. A kűr után magabiztosan várta a pontokat a Calanca, Malcev páros, azonban a pontok kihirdetése után – ahogyan az az alábbi videóban is látható – nem volt őszinte a mosoly az ajkukon.

Eredmények (a vb honlapjáról):

szinkronúszás, vegyespáros, technikai döntő, világbajnok:

1. Olaszország (Manila Flamini, Giorgio Minisini) 90,2979 pont
2. Oroszország (Mihaela Calanca, Alakszandr Malcev) 90,2639
3. Egyesült Államok (Kanako Kitao Spendlove, Bill May) 87,6682

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!