Neymar kacsintgat a PSG felé?

Spanyolországban arról beszélnek, hogy Neymar édesapja találkozik a Paris Saint-Germain tulajdonosával, a hírek szerint a brazil játékosnak tetszik a gondolat, hogy Párizsban folytassa pályafutását.

A spanyol As sportnapilap egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy Neymar még a nyár folyamán elhagyja a Barcelonát. A lap információi szerint a játékos édesapja hamarosan találkozik a PSG tulajdonosával, Nasser Al-Khelaifival, természetesen fia jövőjével kapcsolatban.

A Barcelona érdeklődése az elmúlt hetekben cseppet sem enyhült a párizsiak középpályása, Marco Verratti iránt, ami akár kapcsolódási pont lehet egy esetleges üzlet esetén. Az elmúlt szezonban több apró problémája akadt a brazilnak a katalánoknál, például felrótták neki, hogy nem él sportszerű életet, de emellett egyre erősebbek a hangok azzal kapcsolatban, hogy Neymar már unja a másodhegedűs szerepet az argentin Lionel Messi mögött.

A 25 éves támadó szívesen lenne egy nagy csapat vezérbikája, a PSG-t pedig megfelelő klubnak tartja, hogy megmutassa a világnak, megérett a vezetői szerepre.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!