Fina 2017

FINA 2017 Vízilabda Férfi

Török nem tudta mennyi lett az eredmény, Manhercz megmutatta

| Forrás: m4sport.hu/M4 Sport
Az ausztrálok elleni győztes nyitómeccset követően Török Béla, Manhercz Krisztián és Varga Dénes is értékelte a találkozót, Kásás Tamás pedig a hasonló folytatásban bízik.

Török Béla, a magyar válogatott játékosa alig várta már az első vb-meccset, amelybe olyannyira belefeledkezett, hogy már nem is emlékezett, mennyi lett a végeredmény.

Manhercz Krisztián azonban pontosan tudta, hogy Märcz Tamás szövetségi kapitány 43. születésnapján a magyar válogatott tízzel verte az ausztrálokat a vízilabda vb 1. fordulójában, ahol a szurkolóknak hála igazán remekül érezte magát: “Magabiztosan nyertünk és ezt az utat kell folytatnunk.Még nem játszottam soha ennyi ember előtt,fantasztikus volt a hangulat,nagyon sokat segítenek. Nagyon örülök az eredménynek.”

(Fotó: m4sport.hu)

Nézd Béla, ennyivel vertük Ausztráliát (Fotó: m4sport.hu)

A sérülésből visszatérő Varga Dénes elmondta, jó érzés volt végre medencébe ugrani és jól sikerült a bemutatkozó mérkőzés is, de mivel a következő ellenfél nehezebb lesz, még jobb teljesítményre lesz szükség a válogatottól.

A végén pedig a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás is értékelte a nyitómeccsen látottakat: “Jól játszottunk,vagy talán úgy jobban mint az Ausztralok. Nagyszerű hangulat volt a meccsen. És igen, így kell folytatni a világbajnokságot!”

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

Kapcsolódó tartalmak