Musorujsag
Élő Eredmények

Storck és Möller is részt vesz a nemzetközi edzőképzési konferencián

Storck és Möller is részt vesz a nemzetközi edzőképzési konferencián

MTI
Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya és segítője, Andreas Möller is részt vesz a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) szervezésében zajló nemzetközi edzőképzési konferencián.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának keddi beszámolója szerint a konferenciát Bochumban rendezi a DFB, az eseményre 2011 után másodszor kerül sor.

A program hétfőn kezdődött Lutz Hangartnernek, a Német Labdarúgóedzők Szövetsége (BDFL) elnökének nyitóbeszédével, majd a résztvevők három napon keresztül előadások egész sorát hallgathatják meg. Az előadók között nemcsak elméleti szakemberek, a neves német egyetemek professzorai találhatóak meg, hanem a Bundesliga-klubok – köztük a Bayern München vagy a Borussia Mönchengladbach -, illetve a német szövetség képviselői is, akik gyakorlati tudással bővítik a résztvevők ismereteit.

Mellettük előadást tart Frank Wormuth, a németországi edzőképzés korábbi vezetője, az U20-as válogatott edzője, Ralf Rangnick, az RB Leipzig sportigazgatója, vagy a jelentős Bundesliga-tapasztalattal rendelkező Dieter Hecking és Mirko Slomka is.

A képzés szerdán fejeződik be. Az MLSZ sportigazgatójaként is tevékenykedő Bernd Storcknak nem ez az első képzési programja a nyár során: a nemzetközi szövetség (FIFA) június végén Isztambulban rendezte meg egyhetes továbbképzését európai tagszövetségeinek technikai igazgatói, sportigazgatói számára, az MLSZ-t pedig Storck képviselte az eseményen.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!

További tartalmak