Fina 2017
×

Horribilis árakon kínálnak jegyeket a vízilabda vb-döntőre

m4sport.hu
Elképesztő árakon lehet jegyeket vásárolni a magyar–horvát vízilabda vb-döntőre az internetes hirdetési oldalakon. A szervezőbizottság arra figyelmeztet, csak a hivatalos jegyárusítóknál kapható belépők eredetiségéért tudnak felelősséget vállalni.

Amint kiderült, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott döntőt játszhat a világbajnokságon, és az is véglegessé vált, hogy nem tudják a finálét a Duna Arénában rendezni, gombaszerűen szaporodnak az apróhirdetések az egyik legnépszerűbb magyar oldalon. Van, aki venni szeretne, van, aki pedig eladná belépőjét a mindent eldöntő találkozóra, ugyanis míg a Duna Arénába 12.000 ember fér be, addig a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába csak 8.000.

Több olyan hirdetést is találtunk, amelyben horribilis árakat kérnek a magyar–horvátra szóló belépőkért. Kapaszkodjanak meg: a legdrágább, amelyre rábukkantunk 450.000 forint, és ez összesen egy darab. Ennél azért „kedvezőbb áron” is hozzá lehet jutni a belépőkhöz, viszont a legolcsóbb is 200.000 forint, de találtunk 250.000 forintért is. (A helyosztókra sem olcsó bejutni, egy páros jegy 45.000 forint.)

Manhercz Krisztián (k) örül a győzelemnek a férfi vízilabdatorna elődöntőjében játszott Görögország - Magyarország mérkőzés végén a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. A magyar válogatott 7-5-re győzött, bekerült a döntőbe (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd) Manhercz Krisztián (k) örül a győzelemnek a férfi vízilabdatorna elődöntőjében játszott Görögország – Magyarország mérkőzés végén a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. A magyar válogatott 7-5-re győzött, bekerült a döntőbe (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

„A szervezők nem tudnak mást tenni, mint hogy felhívják a nézők figyelmét, hogy csak hivatalos jegyárusítóknál vagy az eventim.hu oldalon vásároljanak belépőt. Csak ezek eredetiségét tudjuk garantálni, így ezekkel biztosan bejutnak a nézőtérre. Jegy már csak a férfi és női óriás toronyugrásra kapható. Ugyanakkor ismerősöm a Duna Aréna jegyárusító pavilonban tudott vízilabda meccsre jegyet venni: szerencséje volt, mert pont, amikor érdeklődött, előtte vittek vissza jegyeket. Érdemes tehát próbálkozni” – nyilatkozta az m4sport.hu érdeklődésére Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője.

De nemcsak a vízilabda-fináléra kínálnak tiketteket, hanem úszószámokra is. Július 30-án Hosszú Katinka úszhat döntőt, ha továbbjut 400 vegyesen a selejtezőből. Nos, aki szeretné megtekinteni élőben a vasárnapi, aranyakért folyó úszásokat, 100.000 forint leszurkolásával másodmagával szoríthat a helyszínen, a Duna Arénában.