Máté Csaba: A Fradi nem hibázhat a Paks ellen

Iparkodnia kell a Fradinak, ha nem szeretne lépéshátrányba kerülni a riválisokkal szemben már a bajnokság elején, ezért nem meglepő, hogy Máté Csaba, a zöld-fehérek másodedzője és a Gera helyett beugró Csernik Kornél is eltökélten nyilatkozott.

A Mezőkövesd elleni kiütést követően a Fradi múlt héten meglepetésre pontokat veszített a sok gonddal küzdő Loki otthonában, míg a paksiak a Haladás ellen győztek az OTP Bank Liga 4. fordulójában, így egy pont választja el a két csapatot a tabellán.

„Mindenképpen a három pont megszerzése a célunk. Minden mérkőzésre úgy megyünk ki, de most akár a múlt heti gyengébb teljesítményünk, akár a táblázaton elfoglalt helyünk is arra sarkall minket, hogy abszolút a három pont megszerzése legyen a célunk” – fogalmazott Máté Csaba, a IX. kerületiek másodedzője.

A Gera Zoltán sérülése miatt több szerephez jutó Csernik Kornél szerint a Mezőkövesd elleni játékot kell hozni a Pakssal szemben is.

„Fontos, hogy ne adjunk el annyi labdát, mint a múlt meccsen. Összeszokottak, és biztos, hogy be fognak állni védekezni, nekünk pedig játszani kell a saját játékunkat” – így Csernik, aki szerint higgadtnak kell maradniuk az adódó lehetőségeknél.