Fina 2017
×

Török Béla érezte, hogy benne lehet a bravúr a csapatban

M4 Sport/m4sport.hu
Sokszor maradt ki az utolsó pillanatokban a világversenyekre készülő csapatból, de a budapesti torna jó visszaigazolás neki a további kemény munkához.
 

Török Béla rutinos játékosnak számít a vízilabdázók között, mégis csak első világbajnokságán van túl. Több vb-felkészülést végigcsinált már, és maga is meglepődött, hogy ezúttal nem ki, hanem bekerült a szűk keretbe.

Nem volt konkrét célja a világbajnokság előtt, meccsről-meccsre nézett csak előre, de érezte, hogy benne lehet a bravúr a csapatban. Ez végül össze is jött, csak egy aprócska bravúr kellett volna, hogy minden a legjobban sikerüljön.

A hazai közönség abszolút erőt adott a nehezebb meccseken, úgy véli az oroszok elleni 6-0-s kezdésben is jelentős szerepe volt a nézőknek, akik még 3-0 után is űzték, hajtották őket.

Úgy érzi a hazai vb abszolút pozitív hatással lesz a továbbiakra, egy nagyszerű visszaigazolás, hogy megéri dolgozni. Nem, biztos, hogy a jövőben is válogatott lesz, de a mostani vb után már látja értelmét, hogy miért csinálja.