Pintér Attila: Amíg nem kapjuk meg az ötven-ötvenet, nehéz lesz nyerni

A Diósgyőr elleni döntetlent követően a Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila keserű szájízzel, némileg indulatosan nyilatkozott az M4 Sportnak. A szakember szerint együttese megérdemelte volna a három pontot, de amíg a játékvezetőktől nem kapják meg az ötven-ötvenet, addig nincs miről beszélni.

Pintér Attila úgy látta, kapusára szándékosan csúszott rá Makrai Gábor, Diallo esésénél egy büntetőt nem kaptak meg, ezen felül pedig a csapata is olyan hibát vétett, amilyet edzésen sem szabad: „Megérdemeltük volna a három pontot, hiszen nagyon sokat tett érte a csapat, amely megint a padlóról állt fel. De azt is el kell mondjam – és mindenkitől elnézést kérek, ha nincs igazam –, hogy az első kapott gólunknál szándékosan emberre ment a diósgyőri támadó. Én azt gondolom, hogy ezt ugyanúgy, mint a múlt héten, meg kellett volna büntetni. Majd van egy tizenegyes, amikor Diallót lerántják, de az is elmaradt. Ez egyszerre nagyon sok. Amíg ilyen gólokat kapunk és az ötven-ötvenet sem kapjuk meg…  Nagyon nehéz erről beszélni.”

Bódog Tamás a csapat küzdeni tudása és morális tartása előtt megemeli a kalapját és látja azt, miken lehet és kell javítani.

A két edző teljes nyilatkozatát a lejátszóra kattintva nézheti meg.

A Puskás Akadémia  egyik gólszerzője, Prosser Dániel elmondta, a végén egy fegyelmezetlenség miatt csúszott ki a kezükből a győzelem. Vége a kifogásoknak, mert most már nagyon nagy szükségük van a pontokra. Az első diósgyőri találatot jegyző Makrai Gábort pedig tréfás kedvében kapta el az M4 Sport stábja.

A két futballistával készült teljes beszélgetést az alábbi videóban tekintheti meg.