Musorujsag
Élő Eredmények

A Barcelona kiszemeltjét száműzte a Dortmund

A Barcelona kiszemeltjét száműzte a Dortmund

m4sport.hu/skysports.com
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának francia szélsője, Ousmane Dembélé csütörtökön engedély nélkül maradt távol az együttes edzésétől, amiért kikerült az első csapat keretéből és határozatlan ideig a tréningeket sem látogathatja.

A húszéves támadó azon rágott be, hogy a Dortmund elutasította a Barcelona érte tett 100 millió eurós ajánlatát. A ruhr-vidéki klub ugyanis 150 millió eurót szeretne kapni a támadóért.

Dembélé ezt követően döntött úgy, hogy nem jelenik meg az edzésen, amivel alaposan felbőszítette klubját. Eredetileg arról szóltak a dortmundi hírek, hogy a hétszeres francia válogatott futballista két hétig nem vehet részt csapata edzésein, a klub vasárnapi közleménye viszont már határozatlan idejű felfüggesztésről tájékoztat.

A futballistának nem maradt más lehetősége, mintsem hogy egyedül eddzen, míg csapattársai a jövő szombati Bundesliga-rajtra készülnek, ahol a fekete-sárgák a Wolfsburg otthonába látogatnak.

Ousmane Dembélé az előző szezonban Német Kupát nyert a Dortmunddal (Fotó: skysports.com) Ousmane Dembélé az előző szezonban Német Kupát nyert a Dortmunddal (Fotó: skysports.com)

A német Bild úgy tudja, Dembélé szerződésében nem szerepel kivásárlási ár, így sorsa a dortmundi vezetőktől függ.

A Barcelona a Paris Saint-Germainbe igazolt Neymart szeretné pótolni a francia támadóval, aki gyermek kora óta nagy rajongója a katalán csapatnak.

Dembélé 2016 nyarán a francia Rennes együttesétől igazolt a Dortmundhoz, ahol az elmúlt szezonban minden sorozatot figyelembe véve 50 meccsen 10-szer volt eredményes és 22 gólpasszt adott.

További tartalmak