Musorujsag
Élő Eredmények

Bolt 7000 fontos bulival búcsúzott az atlétikától

Bolt 7000 fontos bulival búcsúzott az atlétikától

m4sport.hu
Arról nem szólnak a hírek, mennyien voltak pontosan, de az italok két futballcsapat számára is elegendőek lettek volna.

Usain Bolt a londoni atlétikai világbajnokságon állt utoljára rajthoz. A jamaikai atléta 100 méteren harmadik lett, a 4 x 100-as váltóban pedig sérülés miatt feladta a versenyt, így nem sikerült aranyéremmel búcsúznia.

Hogy a befejezés feletti örömében, esetleg az elmaradt eredmények miatt, de még Londonban elment kiengedni a gőzt. Ez olyan jól sikerült, hogy az átmulatott éjszaka végén 7.030 fontot fizetett.

Természetesen nem egyedül volt, de társasága elfogyasztott egy üveg vodkát, három üveg konyakot, öt palack Don Perignon pezsgőt (melyek közül kettő 940 font/üveg), de elfogyott 23 doboz Red Bull és 18 doboz rágcsálnivaló is, hogy valami felszívja az elfogyasztott alkoholt.

A nyolcszoros olimpiai bajnok egyébként nagylelkű volt, hiszen a 6,530.23 fontos számlára fizetett 7.030 fontot. Egy szemtanú a Mirrornak úgy nyilatkozott: őrült parti volt. Boltot a váltó után azzal vádolták, hogy nem is volt sérült, de végül egy röntgenfelvétellel válaszolt a kétkedőknek, míg az elmúlt napokban azzal került a lapok címoldalára, hogy vajon melyik klubban indítja be futballkarrierjét.

További tartalmak