Musorujsag
Élő Eredmények

Megyeri fontosnak tartja a szurkolók bizalmának visszaszerzését

M4 Sport/m4sport.hu
Megyeri Balázs egy éve szerződött a német másodosztályú Greuther Fürth csapatához, amelynél azóta a csapatkapitányi pozícióig jutott. A magyar válogatott kapus klubcsapata három vereséggel kezdte a 2017/2018-as szezont.

Megyeri bízik benne, hogy csapatával hamarosan kikeverednek a hullámvölgyből. A német másodosztályú klubtól a nyáron több kulcsjátékos is távozott, így össze kell érnie a megújult társaságnak. A magyar válogatott kapusa szerint nem játszottak alárendelt szerepet az elveszített mérkőzéseken, azonban a párharcok megnyerésében mindenképpen fejlődniük kell.

Augusztus 25-én, pénteken a szintén nullapontos, az első osztályból kiesett Ingolstadt ellen lépnek pályára hazai környezetben Megyeriék, és a kapus bízik benne, sikerül megszerezni első győzelmüket.

A válogatottról is szót ejtett a hálóőr és első számú célnak tartja a szurkolók bizalmának visszaszerzését, és a meccsről-meccsre történő építkezést.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sike András: „Jó érzés magyarnak lenni”
A magyar birkózó-válogatott remekül kezdte szereplését a párizsi világbajnokságon. A kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában szereplő Kiss Balázs, a 71 kilóban érdekelt Korpási Bálint, valamint a 75 kilós Lőrincz Tamás is bronzérmet szerzett.
Birkózás
Vojvoda Dávid: Számomra még nem jött el az idő, hogy külföldre menjek
Gőzerővel készül a kosárlabda Európa-bajnokságra a csapat vezéregyénisége, Vojvoda Dávid. A kosarast az utóbbi időben sok kritika érte azért, mert nem igazolt külföldre, holott ő szeret Szolnokon játszani. Az M4 Sportnak adott interjújában amellett, hogy elmondta, miért nem vállalta a légióskodást, beszélt a romániai Európa-bajnokságról, a személyiségében történt változásokról és a Eb-s elvárásairól is.
Kosárlabda
Bernd Storck: Nem akarom a csapatom stílusát megváltoztatni
Exkluzív interjút adott az M4 Sportnak Bernd Strock, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A német szakember beszélt arról, hogyan teltek az elmúlt hónapok a lett és az andorrai vb-selejtező óta, szót ejtett a válogatott játékosairól, a csapat felkészüléséről, valamint a lettek és a portugálok elleni összecsapásról is.
Magyar futball