Musorujsag
Élő Eredmények

Torghelle Sándor kíméletlenül rúgott 40 méteres gólt

youtube.com/facebook.com/m4sport.hu
A Merkantil Bank Liga 6. fordulójában az MTK hazai pályán 4–1-re legyőzte a Budafok együttesét. A meccs embere egyértelműen Torghelle Sándor volt, aki már az összecsapás elején a kezdőkör széléről vette be a vendég csapat kapuját.

Feljutó és kieső találkozott az NB II. 6. fordulójában. Az MTK az élvonal küzdelmeitől búcsúzott a 2016/2017-es szezonban, a Budafok pedig az NB III-ban harcolta ki a másodosztályban való szereplést.

A Budafok a feljutás mellett igazi hőstettet vitt véghez az előző idényben, mivel a Magyar Kupa kiírásában az OTP Bank Liga ezüstérmesét, a Videotont búcsúztatta, majd a kupaelődöntőben a Ferencváros ellen 12–2-es összesítéssel esett ki.

Az MTK Youtube-oldalának felvétele

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban azonban nem sok babér termett vasárnap a budafokiak számára. Torghelle Sándor közel félpályáról szerzett találatával már a 7. percben vezetéshez jutott a hazai együttes, amely meg sem állt négy gólig (a korábbi válogatott csatár egy gólpasszal és még egy góllal járult hozzá a győzelemhez), majd a vendégek 93. minutumban szerzett szépítő találata állította be a 4-1-es végeredményt.

A mérkőzés teljes összefoglalója:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Elkészült az NB II-es bajnokság őszi menetrendje
Az MLSZ Versenybizottsága kitűzte a Merkantil Bank Liga 7-21. fordulóinak pontos kezdési időpontjait, valamint azt is, a szeptemberi fordulókból mely mérkőzéseket közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.
Merkantil Bank Liga
Hármat lőtt a Kisvárda a Gyirmótnak
A Kisvárda hazai pályán három fejesgóllal 3-0-ra legyőzte az előző idényben még élvonalbeli Gyirmót csapatát a labdarúgó NB II szombati, negyedik fordulójában.
Labdarúgás