Musorujsag
Élő Eredmények

Jó játékkal kompenzálná az előző szezont a Fehérvár AV19

M4 Sport
Nehéz, de jó felkészülést végzett Benoit Laporte együttese, a Fehérvár AV19 EBEL-csapata a nyári időszakban. A Sportreggeli vendége volt Szélig Viktor a klub sportigazgatója, aki a csapatban végbement változásokról és az idény elvárásairól is mesélt Szalay Editnek.

„Több mint a csapat fele kicserélődött, ami egy tudatos dolog volt, szerettük volna az előző, nem túl jól sikerült szezon miatt frissíteni” – mondta a Szélig Viktor, majd hozzátette, az összes légiós távozott és helyükre új játékosok érkeztek, valamint két fiatal magyar hokissal is erősített az együttes, így idő kell ahhoz, hogy összeérjen a csapat.

„Mindenképpen olyan srácokat kerestünk, akik rendkívül motiváltak és meg szeretnék mutatni, hogy ezen a szinten vagy ennél feljebb is megállják a helyüket.” A játékosok kiválasztásánál nagyon fontosnak tartották a megfelelő motivációt, hiszen tavaly a csapat sok – jogos – kritikát kapott azért, mert nem volt bennük elég „tűz”, elsősorban hazai pályán. Nemcsak jó játékosokat sikerült igazolni, hanem jó karaktereket is, ami lényeges a minél hatékonyabb integráció érdekében.

A fehérvári csapat az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornára készül: német, szlovák és horvát csapattal kell megmérkőznie az idén először háromnapos viadalon.

További tartalmak