Musorujsag
Élő Eredmények

Hét gól, piros lap és mesterhármas a Fradi-Vasason

m4sport.hu
A legutóbb bronzérmes Vasas kétszer vezetett, a 72. percben viszont emberhátrányba került, és végül 5–2-re kikapott a Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Ferencváros-Vasas 5-2 (1-1)
Groupama Aréna, 7135 néző, v.: Bognár T.
gólszerzők: Paintsil (32.), Varga R. (62., 82., 93. – a harmadikat 11-esből), Priskin (84.), illetve Kulcsár (14.), Gaál (60.)
sárga lap: Marcos Pedroso (43.), illetve Ristevski (52.), Hangya (55.), Szivacski (70., 72.), James (92.)
kiállítva: Szivacski (72.)

Ferencváros:
Dibusz – Lovrencsics G., Otigba, Leandro, Marcos Pedroso – Gorriarán (Priskin, 76.), Spirovski – Varga R., Paintsil, Moutari (Botka, 67.) – Böde (Rui Pedro, 85.)

Vasas SC:
Kamenár – Burmeister, James, Ristevski – Szivacski, Berecz, Vida, Hangya – Kulcsár (Vergosz, 63.), Gaál (Vaskó, 77.), Remili (Vogyicska, 74.)

Meggyőző játékkal kezdett a házigazda, mégis a Vasas szerzett vezetést: a 14. percben Kulcsár Tamás a tizenhatos vonaláról egy pattanást követően bombázott a kapu bal oldalába. Percekbe telt, amíg a Ferencváros rendezni tudta a sorait, a 32. percben aztán sikerült egyenlítenie. Egy indítás elcsúszott ugyan Böde Dániel előtt, de így lett jó az egész meccsen lendületes ghánai Josiph Paintsilnak, aki góllal tudott bemutatkozni a Ferencvárosban.

A 60. percben ismét az angyalföldiek jutottak gólelőnyhöz, akkor Gaál Bálint látványosan emelte át a labdát a kapujából kilépő Dibusz Dénes fölött. A házigazdák egyenlítésére ezúttal csak két percet kellett várni: az egész találkozón rendkívül aktív Varga Roland közelről, éles szögből lőtt a hosszú sarokba.

A második félidő közepén Szivacski Donát két perc alatt két sárga lapot kapott, az emberelőnybe kerülő Ferencváros pedig a hajrában két perc alatt lőtt két góllal – Varga másodszor volt eredményes, majd a csereként pályára lépő Priskin Tamás talált a Vasas kapujába – eldöntötte az összecsapást. A kegyelemdöfést Varga adta meg, aki a 93. percben értékesítette az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt.

A mérkőzés után a mesterhármast szerző Varga Roland nyilatkozott az M4 Sportnak.

A mérkőzés után mindkét vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="855405"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Ferencváros–Vasas 5–2
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2017/09/D__AS20170909158-1024x681.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak