Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér Attila méltán lehet elégedett

m4sport.hu
Sorozatban harmadik győzelmét szerezte a Puskás Akadémia a labdarúgó OTP Bank Ligában, ezúttal az Újpest otthonában nyert 3–1-re Pintér Attila vezetőedző csapata. Nem csoda, hogy a felcsúti szakvezető elégedetten nyilatkozott az M4 Sportnak a szombati mérkőzés után.

Pintér kiemelte, hogy parádés gólt rúgtak, de annak is nagyon örül, hogy amit hét közben gyakorolnak, azt a mérkőzésen végre is hajtják a játékosai.

Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic úgy nyilatkozott, hogy csapata lassan játszott, támadásban nem volt elég agresszív a zárt kapuk mögött játszott találkozón. „Egyik csapatnak sem volt sok lehetősége, de a Puskás Akadémia jobban használta ki ezeket” – jegyezte meg a szerb szakember.

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Thomas Doll: Nekünk most kezdődik a szezon
Thomas Doll megdicsérte csapatát a Vasas felett aratott 5–2-es győzelem után, és úgy nyilatkozott, hogy számukra most kezdődik a szezon. A ferencvárosi szakvezető reméli, hogy „megkavarhatják” még a tabellát. Kollégája, a Vasast irányító Michael Oenning szerint a kiállítás döntően befolyásolta a szombati mérkőzést.
Magyar futball