Palmer „búcsúlevele”

Egy kicsit mintha tényleg búcsúzósra sikeredett volna Jolyon Palmer hétvégi előzetese.

Úgy tűnik, nem a Palmer név lesz a Forma-1 egyik legjobban csengője a versenyzői listán, hiszen, ha lehet hinni az egyre erősebb pletykáknak és híreknek, Jolyon Palmer napjai meg vannak számlálva a Renaultnál. Édesapja, Jonathan F1-es karriere alatt megszerzett 11 pontjával szemben az ifjabb Palmer csupán egyetlen egységet tud felmutatni, miközben márkatársának, Nico Hülkenbergnek csak idén 34 darabja van. A Renault így, 34 ponttal a 8. a listán, de ha két Palmer-erő hajtaná a francia gyártó autóját, akkor két nulla pontjukkal teljesen utolsók lennének, hiszen a sort most záró Saubernek is 5 egység van az idei cégtáblájára vésve.


Keserédes hétvégi felkészülő nyilatkozat volt tehát várható a soron következő Szingapúri Nagydíjra, ami most meg is érkezett, kihegyezve arra, hogy Jolyon szép emlékeket szerezne Szingapúrban.


„Szeretem Szingapúrt, mivel teljesen egyedi a villanyfényeivel. Nyertem már ott GP2-ben, és az volt az egyik legszebb győzelmem. Remélem, szerzek még néhány szép új emléket ott magamnak. Nagyon érdekes és jó érzés éjszaka vezetni, tökéletesen látod a pályát a fényeknél, de aztán minden a sötétségbe vész.
Motor Racing - GP2 Series - Saturday - Marina Bay Street Circuit, Singapore "Azok a boldog szép napok..."


„Az utolsó szektor a lelátó alatt nagy kihívást jelent. A hídnál sem túl egyszerű a helyzet. Egy tökéletes kör összerakása igazán embert próbáló. Nagyon sok minden változik a hétvége során. A felgumizódás csak egy dolog, de ott vannak a nappal és az éjszaka közti légköri viszonyok. Nagyon sok munka, mire megtaláljuk az autó egyensúlyát az esti hűvösben. Ez nem egy mindennapi versenyhétvége lesz” – mondta Palmer, akinek úgy tűnik, tényleg nem lesz mindennapi ez a versenyhétvégéje.


Motor Racing - Formula One World Championship - Singapore Grand Prix - Practice Day - Singapore, Singapore