Musorujsag
Élő Eredmények

Megbüntette az MLSZ a Lokit

mlsz.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kétszázezer forintra büntette a Debreceni VSC-t a múlt szombati, Diósgyőr elleni hazai bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

A testület indoklása szerint a DVSC visszaesőként sértette meg a meccsrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírásokat, a szurkolók pirotechnikai eszközöket vittek be és használtak a stadionban.

A debreceni Nagyerdei Stadion (Fotó: MTI Fotó: Ruzsa István) A debreceni Nagyerdei Stadion (Fotó: MTI Fotó: Ruzsa István)

A mérkőzést a házigazda debreceniek nyerték 3–1-re, a diósgyőriek szerint azonban a mérkőzés fordulatát hozó második debreceni gól előtt szabálytalanság történt. Bódog Tamás, a DVTK vezetőedzője a meccs után csak annyit mondott, nem szidja a játékvezetőt, mert ha kimondaná, amit gondol, nemhogy eltiltanák, hanem egyenesen le is csuknák.

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában kiállított Szivacski Donát (Vasas) és Lenzsér Bence (Paks) egyaránt egy-egy bajnokit kénytelen kihagyni.

A másodosztályú klubok közül a fegyelmi biztottság az MTK-Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a vendégcsapatot százezer forintra büntette szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása). A kiállított Kovács Dániel (Soroksár) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

További tartalmak