Musorujsag
Élő Eredmények
 

Pont kerülhet a Coutinho-ügy végére

A Barcelona letett Philippe Coutinho megszerzéséről, és várhatóan januárban sem fog újabb ajánlatot tenni a Liverpool klasszisáért.

Az ötszörös BL-győztes a nyár folyamán minden követ megmozgatott, hogy megszerezze a brazil támadót, és a játékos is szívesen váltott volna, ám egyezség nem született, az angolok visszadobták a 100 millió fontos ajánlatot is. A hírek korábban arról szóltak, hogy a Barcelona nem tett le a brazil megszerzéséről, ám most úgy tűnik, változott a helyzet.

A katalán Sport szerint már nincs fókuszban Coutinho, helyette más játékosok kerültek célkeresztbe. A beszámolók alapján a kiszemeltek között van a francia Nice középpályása, Jean Michael Seri. Az elefántcsontparti játékos már az augusztus végén zárult átigazolási időszakban is képbe került Ernesto Valverde együttesénél, ám most első számú jelöltté lépett, és a klub kész megharcolni érte az Arsenallal és a Tottenhammel is, amely klubok szintén szeretnék soraikban tudni.

Philippe Coutinho (Fotó: Maverick Photography/Chris Neill) Búcsút intett egymásnak Coutinho és a Barca? (Fotó: Maverick Photography/Chris Neill)



Philippe Coutinho a Premier League első négy fordulójában nem lépett pályára a Liverpoolban, és annak ellenére, hogy már olyan hírek is érkeztek, hogy a BL-szereplést is bojkottálja, most mégis a csapatbuszról leszállva fotózták le az Anfield Roadon, ahol idei első BL-meccsét vívják a Vörösök a Sevilla ellen.